TV kijken op je iPhone

Ook op je iPhone kan je tegenwoordig goed mobiel kijken. Gezien de laatste versies van de iPhone steeds groter worden (denk aan de iPhone 6 plus) word het ook steeds fijner wegkijken. Bij veel verschillende internet abbonnementen is er standaard al een app meegeleverd die ook op je iPhone werkt. Denk bijvoorbeeld aan de ziggo app (op dit moment een van de meest bekende).

Verschillende sites om te kijken op je iPhone

Er zijn veel verschillende sites waar je ook tv kunt kijken via je iPhone. Of het nu je favoriete series is of het laatste journaal, online rechtstreeks vind je het ook zonder een app te gebruiken. Het beste is hierop even te zoeken, gezien we niet naar deze sites mogen verwijzen door de wetgeving in Nederland.

Handige iPhone apps om via televisie te kijken

Er zijn een aantal zeer goede apps te vinden om online op je iPhone televisie te kijken. Heb je thuis een internet abonnement van een bekende provider zoals KPN, Ziggo of XS4ALL dan is daar een app voor te downloaden. Heb je dit nu niet dan moet je op zoek naar een alternatief, deze beste alternatieven welke wij voor je gevonden hebben staan hieronder:

NPO televisie app

De Nederlandse zenders kijk je vertrouwd via de NPO app, gratis te downloaden en ook alle uitzendingen zijn gratis te bekijken. Een van de meest complete apps, alleen jammer dat het alleen om Nederland 1, 2 en 3 gaat.

De NOS app

Ook de NOS heeft een app uitgebracht. Wil je altijd up to date zijn over het laatste journaal dan is dit de aanrader. Het meest betrouwbare journaal vind je naturlijk bij het NPO.

Live TV Kijken

De app “Live tv kijken” was een tijd lang een zeer populaire app en je kon er eigenlijk alle zenders op vinden. Helaas bleek dit niet zo legaal te zijn en is inmiddels deze app dan ook uit de app store verdwenen. Jammer want dit was niet voor niks zo’n populaire app!

Zelf tips?

Heb je zelf nog goede tips of een app die je bent tegengekomen? Laat het ons dan gerust weten zodat we ook de andere bezoekers hierover kunnen informeren, zo kijkt iedereen zo compleet mogelijk tv op zijn of haar iPhone!